3D interiors i exteriors

Si vol realitzar una reforma del seu habitatge o local pot demanar-nos que li fem un 3d de l'interior del seu espai per veure el resultat final abans de començar. Els nostres experts interioristas els assessoressin i dissenyessin l'espai ideal per construir el 3d del que més s'adapta als seus gustos i necessitats.

Si disposa d'un comerç i vol potenciar les seves vendes, realitzar tours guiats per l'interior del seu establiment projectarà la seva imatge a l'exterior. Creem una composició de fotografies d'alta qualitat per crear vistes de 360º que permetrà als seus potencials clients gaudir d'una experiència única.

Gaudir del seu local amb una experiència 3d totalment realista és ara possible. Facilitarà la promoció dels seus serveis sense amb prou feines esforç. Es tracti d'un restaurant, una sala de festes, una cafeteria o un parc infantil, les seves instal·lacions seran molt més visibles per a futurs clients gràcies a la nostra tecnologia de modelat 3d.

Si vol realitzar una reforma del seu habitatge o local pot demanar-nos que li fem un disseny d'interiors 3D, organitzem i dissenyem l'interior del seu espai per veure el resultat final abans de començar. Els nostres experts interioristas els assessoressin i dissenyessin l'espai ideal per construir el 3D…

 • 3D exterior amb dron

  3D exterior amb dron

  Gràcies als nostres enregistraments realitzats amb drones podem realitzar un muntatge fotogràfic sobre els plànols del projecte. Posteriorment muntem aquests 3D exteriors per poder potenciar un negoci o veure una realitat virtual. Aquest tipus de projectes són realitzables amb edificis, iots, ponts o qualsevol tipus d'infraestructura fins a on la…

  Leer más

 • Fotografia aèria d’infraestructures amb dron

  Fotografia aèria d’infraestructure

  Una imatge aèria val mes que mil paraules, gràcies a la nostra tecnologia dron podem aconseguir altures inimaginables. La vista aèria incentiva la venda d'habitatges, dóna una imatge de grandesa a un negoci o fins i tot pot fer un bonic quadre per a l'interior del seu habitatge espectacular.

  Leer más